Wysyłamy do Unii Europejskiej
Najlepsze Lakiery hybrydowe w jednym miejscu
1 » Opinie o sklepie2

Kategorie

BEZPIECZNE ZAKUPY


Gwarancja Rzetelności dla Kosmetyki Profesjonalne 



Polecane przez Skąpiec.pl

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Martyna
  • Data napisania recenzji: 18-09-2018
Bardzo jestem zadowolona.Bardzo! Serdecznie polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna P. gabinet
  • Data napisania recenzji: 17-09-2018
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, przesyłka zapakowana bezpiecznie, profesjonalnie, dotarła błyskawicznie.Miły i bezproblemowy kontakt ze sklepem gdy zaszła potrzeba wymiany asortymentu na inny.Towar wysokiej jakości, wszystko zgodne z opisem. Do przesyłki sympatyczny gratis.Polecam gorąco!Na pewno jeszcze skorzystam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Angelika
  • Data napisania recenzji: 17-09-2018
Jak zawsze wszystko super. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 16-09-2018
Polecam ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 13-09-2018
super....sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 13-09-2018
Zadowolona jak zawsze
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 11-09-2018
Nie ma po prostu lepszego sklepu w okolicy. Zawsze pełen profesjonalizm i komfort obsługi. Z czystym sercem polecam każdemu ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Martyna
  • Data napisania recenzji: 11-09-2018
Po raz setny najlepszy sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Angelika
  • Data napisania recenzji: 10-09-2018
Wszystko super. Paczuszka przyszła szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 08-09-2018
Szybka realizacja, produkty jak najbardziej zgodne z opisem, polecam. :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 03-09-2018
Bardzo szybka dostawa. Dobre ceny i jakosc produktow. Dodatkowo otrzymalam gratis lakier hybrydowy 15ml do zamowiebia. Takze polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 03-09-2018
Zamawiam drugi raz , ale wszystko w porzadku kontakt, wysylka ekspresowa towar tak jak w opisie. I dziekuje za super lakier w gratisie.Napewno nie raz tu kupie .Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arleta
  • Data napisania recenzji: 01-09-2018
Polecam, wszystko sprawnie i szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: WIOLETTA
  • Data napisania recenzji: 29-08-2018
Bardzo miła obsługa, super kontakt, dużo gratisów. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 28-08-2018
Super sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 27-08-2018
Paczka została wysłana szybko.Polecam. ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 27-08-2018
Serdecznie polecam .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 25-08-2018
Polecam, szybka wysyłka!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 21-08-2018
Super sklep ! Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 19-08-2018
Wszystko przebiegło pomyślnie. Otrzymałam nawet gratisy :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emka
  • Data napisania recenzji: 16-08-2018
Kolejny raz zrobiłam zakupy w sklepie biokur- polecam. Dobre ceny, a lakiery dobrej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 15-08-2018
Polecam zakupy w Biokur!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 14-08-2018
Polecam Sklep BIOKUR zawsze wracam szybko sprawnie promocje oraz rabaty polecam ❤️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 14-08-2018
Już drugi raz robiłam zakupy tutaj i się nie zawiodłam! Polecam!! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 12-08-2018
Wszystko w jak najlepszym porządku :-) Polecam zakupy w tym sklepie!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bozena
  • Data napisania recenzji: 10-08-2018
Robiłam w tym sklepie pierwszy raz zakupy i jestem bardzo zadowolona szybka dostawa profesjonalnie wszystko odbyło sie towar bez zarzutu .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 09-08-2018
Polecam. Szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 08-08-2018
Super sklep, jak i produkty! Jestem naprawdę zadowolona a czas dostawy był naprawdę szybki polecam z całego ❤️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 07-08-2018
Bardzo gorąco polecam ! Zamawiam już sama nie wiem,który raz. Wszystko zawsze przychodzi szybko i w nienaruszonym stanie. Produkty w 100% profesjonalne i w przystępnej cenie!! Mój ulubiony sklep :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 06-08-2018
Świetna, natychmiastowa obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam serdecznie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Dermokosmetyki - dla zdrowia Twojej skóryStrefa medycyny estetycznej
 
Zasady ochrony danych osobowych