Wysyłamy do Unii Europejskiej
Najlepsze Lakiery hybrydowe w jednym miejscu
1 » Opinie o sklepie2
Dermokosmetyki dla zdrowia Twojej skóry - bio-dermokosmetyki.pl

Kategorie

BEZPIECZNE ZAKUPY


Gwarancja Rzetelności dla Kosmetyki Profesjonalne 



Polecane przez Skąpiec.pl

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 17-07-2018
Przesyłka szybko dostarczona do mojego domu, produkty bardzo dobrze zapakowane.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 16-07-2018
POLECAM !!! ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 09-07-2018
Moje produkty otrzymałam bardzo szybko. Wszystko bardzo ładnie zapakowane. Natomiast produkty - rewelacja. Na pewno nie był to pierwszy i ostatni raz kiedy coś zamówie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 06-07-2018
Szybko i profesjonalnie :) Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 04-07-2018
Gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 03-07-2018
Polecam !!!!! Szczególnie chcę podziękować osobom które odbierają telefon i służą pomocą na odległość.Pełny profesjonalizm i przede wszystkim przemiła obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marika
  • Data napisania recenzji: 02-07-2018
szybko, profesjonalnie. Informacje o każdym statusie zamówienia, polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 26-06-2018
Przy powstaniu jakichkolwiek wątpliwości, zdzwonię do sklepu i natychmiast uzyskuję odpowiedż lub propozycję zakupienia podobnego produktu. Produkty wysokiej jakości . Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ewa
  • Data napisania recenzji: 25-06-2018
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 25-06-2018
Szybko bezproblemowo. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 25-06-2018
Jeszcze nigdy się nie zawiodłam na sklepie Biokur. Przesyłki są zawsze niesamowicie szybko wysyłane, nigdy żadnej zwłoki, co ostatnio jest notoryczne w innych hurtowniach kosmetycznych. Prowadzę gabinet kosmetyczny i jakość obsługi w Biokur jest dla mnie bardzo ważne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 23-06-2018
Szybka dostawa, profesjonalne produkty, jak najbardziej polecam. Tylko biokur????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 23-06-2018
Jestem mega zadowolona ze wszystkiego. Obsługa klienta, szybkość wysyłki i zabezpieczone produkty 10/10 ????????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Martyna
  • Data napisania recenzji: 23-06-2018
Uwielbiam. Zakupy u was to sama przyjemność i te promocje
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 22-06-2018
Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Szczerze polecam????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Urszula
  • Data napisania recenzji: 14-06-2018
Miła obsługa, szybka przesyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 14-06-2018
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, strona bardzo czytelna, bardzo szybka realizacja zamówienia, paczka dotarła w przeciągu 2 dni a towar był dobrze zapakowany.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 13-06-2018
Świetny sklep! Wszystko przychodzi szybko i bez jakich kolwiek problemów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 12-06-2018
Profesjonalizm, sympatyczna obsługa i wszystko na TAK????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 11-06-2018
Polecam zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 09-06-2018
Szybka dostawa. Kosmetyki zgodne z zamówieniem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 09-06-2018
Polecam, szybka realizacja zamówienia, szeroki wybór produktow
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 08-06-2018
Jestem bardzo zadowolona. Zamówienie zrobione w piątek, a dostawa w poniedziałek. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 07-06-2018
Mój ukochany sklep internetowy. Szybka dostawa i dużo promocji.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 05-06-2018
Produkty dobrej jakości w rozsądnych cenach. Bardzo szybka wysyłka. Polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 29-05-2018
Dobry sklep nie zapomnę go nigdy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 29-05-2018
Jak zawsze bardzo sprawna i ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 28-05-2018
Super sklep. Polecam :) :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 28-05-2018
Jestem bardzo zadowolona z produktow oraz szybkiej realizacji zamowienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BOŻENA
  • Data napisania recenzji: 28-05-2018
Bardzo mi się podoba zamawianie w Waszym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

 
Zasady ochrony danych osobowych